Annemarieke Aarts
Aanjager en bewoner
06-21409142

Armand Hübner
Gastheer/kok en bewoner
06-28817982


een dag goed verzorgd aan het werk in het proeflokaal.

Wij verhuren de woonkamer in ons achterhuis als kleinschalige vergaderlocatie. We noemen dat deel het Proeflokaal. Proeftuin Rottum is een fijne werkplek op het Groninger Hogeland met lekkere koffie en taart en een verrassende lunch of diner uit eigen keuken. We hebben een eigen moestuin die de keuken voorziet van groenten en fruit. Onze gasten zijn bovendien welkom om gebruik te maken van de tuin, of plaats te nemen in de kas. Zo delen wij onze eigen woonplek: het Proeflokaal is letterlijk een huiskamer-locatie met weidse uitzichten, waar je als team goed los kunt komen van het werk van alledag en nieuwe horizonten kunt ontdekken.  

We beschikken over WiFi, beamer en flip-over. De woonkamer heeft een oppervlakte van 28m2 en kan naar behoefte ingericht worden door de tafels te schakelen of juist uit elkaar te zetten. De kas heeft een oppervlakte van 25m2. De kas wordt gebruikt voor het opkweken van groente, kruiden en planten, maar is ook een fijne plek om te zitten. Met een beetje zon is het er al snel aangenaam.  

Onze aanbiedingen zijn altijd maatwerk. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

PARTNERS VAN PROEFTUIN ROTTUM
webworks by infracom